Johan de verdachte in zaak Mariska Peters en Facebook

Foto: facebook

De 51 jarige oom van Mariska Peters die is aangehouden i.v.m de dood van zijn nichtje wordt vooralsnog alleen verdacht in deze zaak. Het gezegde’ innocent until proven guilty’ is ook van toepassing op de al eerder veroordeelde oom.

De politie is nog druk met het onderzoek en laat weinig los aan de pers, wellicht dat daardoor de geruchten machine overuren maakt. Op verschillende websites zijn foto’s van Mariska met haar oom te zien, waar ze heel vriendschappelijk en lachend naast elkaar zitten. Voor vele lezers komt dit als vreemd over, daar Johan een alles behalve vriendelijk verleden heeft als het gaat over vrouwen, zo blijkt uit een veroordeling van 2004. De band was goed,” zegt Marcel. ,,Ze hadden gewoon normaal contact.”aldus de vader

Je zou toch zeggen dat de politie als eerste in de familiekring gaat zoeken naar een dader of medeplichtige, dit wordt versterkt als er in de familie iemand is veroordeeld voor zeer ernstige feiten zoals verkrachting en vrijheidsberoving.
Ook het gebruik van harddrugs is hem niet vreemd ”Sinds hij weer veel vrijheid had, gebruikte hij weer drugs. Coke en chinezen deed-ie, dat roken van een zilverpapiertje.”zo verteld Mien een vriendin van broer Andre. Wel de rechercheurs zullen hun zaken wel op orde hebben en een goede reden om pas op maandag j.l. de oom van zijn bed te lichten.

Wellicht hebben de berichten van Johan op Facebook wel bijgedragen aan zijn aanhouding. De berichtgeving van Johan stop plotseling op 12 februari !

Door verdachte geschreven tekst op Facebook (zonder correctie)

10-02-2015

Mijn nichtje mariska peters word vermist,sinds gisteravond geen spoor meer van haar.ze rijd in een fiat pUNTO.kent 29tn25.
ze is ong 1.60 roodbruin haar.heeft tongpiersing.en tatoo met papa mama…deel dit alstublieft.

12-02-2015

LIEVE MARIS ALS JE KAN LAAT PLEASE WAT HOREN,IEDEREEN GAAT HIER AAN ONDERDOOR,ALS JE ERGENS BENT EN JE WILT RUST LAAT HET DAN WETEN.WE MISSEN JE DE FAM,JE VRIENDINNEN IEDEREEN,WE WILLEN EEN TEKEN VAN JE,LAAT WETEN DAT JE ER BENT PLEASE

12-02-2015

Ik wil iedereen bedanken namens mezelf en de fam voor jullie medelevende en warme reacties,we blijven hopen,op een goede afloop,en dat ze heel snel weer terug is
heart-emoticon

Intussen wacht de familie en Nijmegen in spanning af.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen