GGD houdt vrije inloop voor vaccinatie in Goffertstadium op 24 en 25 juli

Foto: Stan Pittens

Iedereen vanaf 12 jaar kan zich laten vaccineren tegen corona, zonder hiervoor een afspraak te maken. De GGD Gelderland-Zuid houdt op 23, 24 en 25 juli van 08.00 tot 13.00 uur een vrije inloop in het Goffertstadion in Nijmegen.

De inloop is bedoeld voor wie nog niet is gevaccineerd.

Janssen en Pfizer

Naast Janssen, kunt u tijdens dit weekend ook kiezen voor het Pfizer-vaccin. Van Janssen is één vaccinatie voldoende (voor mensen van 18 jaar of ouder). Van Pfizer heeft u twee prikken nodig om beschermd te zijn. Dit vaccin is voor iedereen vanaf 12 jaar. De tweede afspraak wordt ter plekke met u gemaakt. De GGD benadrukt dat de inloop niet is bedoeld voor mensen die al een afspraak hebben gemaakt.

Speciale zorg

Voor sommige mensen vormt het maken van een afspraak een drempel. Soms is er sprake van prikangst. Hiervoor is een speciale ruimte op de locatie. Onze medewerkers zijn getraind om u stap voor stap te begeleiden. Het is niet nodig om van te voren een afspraak te maken.

Legitimatie

Neem een geldig legitimatiebewijs mee, zoals een rijbewijs, paspoort of identiteitskaart. Een verblijfsvergunning kan ook.

Laatste kans vrije inloop Goffertstadion

Het weekend van 23, 24 en 25 juli is de laatste mogelijkheid om zonder afspraak in het Goffertstadion een prik te halen. Parkeren is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen