Record opbrengst na geslaagd benefietgala voor N.E.C. Doelbewust en de Voetbal Academie N.E.C./FC Oss

Foto:

Maandagavond vormde de Jupiler Lounge in het Goffertstadion het decor een gala-avond, waar naast een zeer exclusief diner middels een veiling diverse bijzondere kavels onder de hamer werden gebracht. De opbrengsten van het gala en de veiling kwamen ten goede aan de stichting N.E.C. Doelbewust en de Voetbal Academie N.E.C./FC Oss. Er mag met recht gesproken worden van een zeer geslaagde avond, want er werd maar liefst €101.000,- opgehaald.

Onder leiding van veilingmeester Wilco van Schaik verschenen vele bijzondere veilingkavels onder de hamer, waaronder een Special Edition Rolex, een bezoek aan een Formule 1 race naar keuze en het bijwonen van diverse voetbalduels, zoals Barcelona – Real Madrid, Ajax – Feijenoord, een wedstrijd van Udinese en een duel naar keuze in de Bundesliga.

Gedurende de veiling konden de aanwezigen genieten van diverse culinaire hoogstandjes, geserveerd en bereidt door YveY.

Aan het einde van de avond werd de definitieve opbrengst bekend gemaakt: € 101.000,-. Luc te Riele, projectleider van N.E.C. Doelbewust, is enorm trots en blij met het opgehaalde bedrag: “We hebben een geweldige avond gehad, waarin we echt hebben kunnen voelen dat het draagvlak voor N.E.C. Doelbewust onder partners van N.E.C. enorm is. Met dit fantastisch mooie bedrag kunnen we doorgaan met onze initiatieven zoals de ‘Dag van de Mantelzorg’, de kerstactie, het bezoek aan het ziekenhuis, onze Oldstars en de vele andere programma’s die we uitvoeren!”

“Het was ook voor de academie een fantastische avond,” aldus Iddo Roscher, hoofd jeugdopleiding van de voetbalacademie N.E.C./FC Oss. “Het is fijn en goed om te zien dat mensen het opleiden van eigen jeugd echt een warm hart toedragen en dat er op deze bijzondere wijze bij wordt gedragen aan het verder realiseren van de ambitie om zoveel mogelijk spelers op te leiden die bijdragen aan een gezonde en sportief goede toekomst van N.E.C..”

Bron: NEC