Bezoek het Huis van Sinterklaas nog tot en met 4 december

Foto: Edwin Smits

Sinterklaas heeft zijn intrek genomen in het Huis van Sinterklaas in Nijmegen. Je kunt hem daar met je ouders bezoeken tot en met zaterdag 4 december.

Daarna gaat hij weer terug naar Spanje.

Verlanglijstjes

Verlanglijstje maken, schoentje voor de warme kachel zetten, luidkeels liedjes zingen en genieten van snoepgoed. Sinterklaas is weer met zijn stoomboot naar het koude Nederland gekomen! Samen met zijn Pieten verblijft Sinterklaas vanaf woensdag 17 november tot en met zaterdag 4 december in Het Huis van Sinterklaas in Nijmegen.

Huis van Sinterklaas in het Valkhofpark

Samen met zijn Pieten verblijft Sinterklaas tot en met zaterdag 4 december in Het Huis van Sinterklaas in Nijmegen. Net als andere jaren is de Sint met zijn pieten te bezoeken in het Huis van Sinterklaas. Net als vorig jaar blijft Sinterklaas logeren in de Sint Nicolaaskapel in het Valkhofpark. Hij opent zeven middagen de deuren van zijn huis voor iedereen. Gezien de leeftijd van Sinterklaas is hij natuurlijk extra voorzichtig, daarom is het afhankelijk van corona of een plekje reserveren voor een bezoek verplicht wordt. Houd daarom deze pagina en Facebook en Instagram in de gaten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen