7 juli in De Lindenberg: Mo’s reis van verteltheater Hakawati

Foto: De Lindenberg

Wat zou je doen als je land en haard zou moeten verlaten? Mo’s Reis is een muzikaal verhaal dat wordt verteld als een sprookje, maar ondertussen het heftige thema van vluchten behandelt.

Ron Vervuurt (verteller) en Mohanad Ataya (Ud-speler) nemen je mee op reis, zoals een echte traditionele Syrische verteller (de hakawati) dat zou doen. Vreemde gebeurtenissen en rare wezens kruisen je pad, deze reis is niet zonder gevaar. Het lijkt wel een verhaal uit Duizend-en-één-nacht. Wat is echt en wat niet? Deze avontuurlijke reis wordt begeleid op de Arabische voorloper van de luit en gitaar: de Ud.

Nagesprek

Na afloop van de voorstelling (ongeveer 25 minuten) volgt er een nagesprek waarin we met geïnteresseerden uit het publiek spreken over mogelijke plekken waar deze voorstelling een vervolg kan krijgen.

Doe-het-zelf

Deze voorstelling is onderdeel van Doe-het-zelf, waarmee de Lindenberg haar deuren opent voor creatieve ideeën. Omdat wij programma willen maken dat voor iedereen leuk en interessant is, is Doe-het-zelf een programma van, voor en door iedereen.

Tickets kopen

Hier kun je tickets kopen voor deze voorstelling.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen