Kaartverkoop FC Den Bosch – N.E.C.

Kaartverkoop FC Den Bosch – N.E.C. | nec-nijmegen.nl

Kaartverkoop,

EVENT-FCDBNEC

Op vrijdag 8 september staat het duel met FC Den Bosch op het programma in stadion De Vliert. De aftrap is om 20.00 uur. Er zijn in totaal 500 kaarten beschikbaar voor het bezoekersvak. De wedstrijd is te bezoeken met een auto-/buscombi.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor deze wedstrijd start via ons online kaartverkoopsysteem op vrijdag 11 augustus en stopt op woensdag 6 september 14.00 uur. Je kunt op werkdagen ook een wedstrijdkaart kopen bij de stadionreceptie (op werkdagen 10.00-17.00 uur geopend).

De prijs voor de auto is €11,50 en voor de georganiseerde busreis €23,50. Je hebt een seizoen- of clubkaart inclusief uitkaart nodig om kaarten te kopen voor deze wedstrijd. Per seizoen- of clubkaart kan maximaal één kaart worden gekocht.

Prijsopbouw

Bus

Auto

Kaartprijs

€ 7,50

€ 7,50

Begeleidingskosten

€ 3,00

€ 3,00

Calamiteitenfonds

€ 1,00

€ 1,00

Kosten vervoer

€ 12,00

Verkoopprijs

€ 23,50

€ 11,50

Informatie bus

De door N.E.C. georganiseerde bussen vertrekken op de wedstrijddag om ongeveer 18.15 uur vanaf het Goffertstadion. Afhankelijk van het aantal kaarten dat verkocht wordt kan de vertrektijd nog wijzigen. Bekijk altijd de infomail die je voorafgaand aan de wedstrijd in je mailbox ontvangt, want daarin zijn de laatste wijzigingen verwerkt.

Informatie auto

Het omwisselen van de kaarten vindt plaats op parkeerplaats van de BP ‘De Geffense barriere’ aan de A59 vanaf 19.00 uur tot 19.15 uur Bekijk altijd de infomail die je voorafgaand aan de wedstrijd in je mailbox ontvangt, want daarin zijn de laatste wijzigingen verwerkt.

Op de wedstrijddag zijn er een aantal spelregels van toepassing. De kassa’s in Den Bosch zijn gesloten voor N.E.C. supporters.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven

Bron: NEC