Lezing op 28 april van Lingewaard Natuurlijk over Deltaplan voor het landschap

Foto:

Stichting Lingewaard Natuurlijk nodigt je uit om de lezing Deltaplan voor het landschap op 28 april bij te wonen. Dit is een vervolg op de lezing van maart over Hoe waardevol is de natuur in Lingewaard.

Maar als je deze gemist hebt kun je gewoon aansluiten. Hun gastspreker is Jaap Dirkmaat, directeur van de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap (VNC).

Deltaplan voor het landschap

De VNC zet zich in voor een mooier landschap door herstel, aanplant en beheer en introduceerde het Deltaplan voor het landschap, een groots nationaal plan voor de aanleg van landschapselementen en recreatieve routes. De Ooijpolder bij Nijmegen is daar een voorbeeld van. Tijdens de presentatie zal Jaap Dirkmaat hierbij stilstaan en bij de lessen die daaruit zijn te trekken voor het agrarisch landschap in Lingewaard.

Praktische informatie

Je bent van harte welkom om de lezing bij te wonen op donderdag 28 april in de Veldschuur aan de Sportlaan 1M in Bemmel. Aanvang is om 19.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur.
De kosten voor de lezing zijn €7,50 per persoon inclusief koffie of thee. Houders van de Vriendenkaart 2021/2022 van Stichting Lingewaard Natuurlijk hebben gratis toegang. Nadere informatie: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen