Nieuwe vrijwilligers Marikenhuis ontvangen certificaat

Foto: Marikenhuis

Onlangs kreeg het Marikenhuis er weer een aantal getrainde vrijwilligers bij. Zij volgden met succes een meerdaagse training, die werd afgesloten met een certificaatuitreiking door stichtingsvoorzitter Yvon ten Brummelhuis.

De training werd verzorgd door  Ellen Geschiere en Kathy Künnen. Ook aanstaand voorzitter Mieke Albers nam deel aan de training. Zijn volgde per 9 november Yvon ten Brummelhuis op als voorzitter van het Marikenhuis.

Gastvrouwen en gastheren

Vanaf nu staat weer een aantal nieuwe vrijwilligers klaar om u te ontvangen als gastvrouw/-gastheer of om u te begeleiden bij een van de vele activiteiten die het Marikenhuis aanbiedt.

Over het Marikenhuis

Het Marikenhuis in Nijmegen is een ontmoetingsplek voor mensen die geconfronteerd worden of zijn met kanker, voor (ex-) patiënten en hun naasten.

Op de foto de nieuwe vrijwilligers. Boven vlnr: Kathy Künnen (trainer), Lisette Schoonbrood, Eveline Knibbeler, Susana Madrid Lopez, Mieke Albers, Anke van Hooff, Ellen Geschiere (trainer). Zittend op de Marikenbank: Josine Boesten en Karen Balk.

Op de foto ontbreekt Gaby Martens. Zij krijgt binnenkort het certificaat uitgereikt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen