Ontwaken uit een lange winterslaap; aanpassen aan nieuwe samenleving

Foto: Petra Schreutjes

Nu de wereld weer wat lichter wordt en het land beetje bij beetje verder open gaat, is het net of we ontwaken uit een hele lange winterslaap. Een nieuw soort spanning ligt voor velen op de loer.

Door Irma van Reem

Partnercontent

Hoe houden we balans en hoe gaan we om met de prikkels die weer gaan komen. In de afgelopen twee jaar is de kring voor velen erg klein geweest door de coronamaatregelen. Iedereen werd meer op zichzelf terug geworpen omdat er zo weinig kon en mocht. Feestjes en verjaardagen konden vaak niet worden gevierd. Andere gezellige dingen werden op de lange baan geschoven. Misschien had jij ook een uitvaart in hele kleine kring. Of kreeg je zelf, of iemand uit je omgeving een moeilijke diagnose of een ziekbed?  Daardoor was het niet makkelijk om steun te zoeken in je omgeving of om samen herinneringen te maken. En dan had je nog het thuiswerken en alle ballen in de lucht houden met gezinnen of mantelzorgtaken. 

Laat mij je begeleiden

Maar hoe moet het nu verder? Terug naar hoe het was, dat gaat niet en wil ook (bijna) niemand meer. Maar de prikkels aangaan, de drukte weer in en hoe je je grenzen hierin bewaakt is voor velen niet alleen spannend. Het is ook een zoektocht naar hoe je bij jezelf kunt blijven. Ik ben een enorme voorstander van bewustwording en persoonlijke groei. Laat mij jouw begeleiden richting leven volgens jouw eigen waarden. Met een bewustzijn dat volledig bij jou past en waarin je jezelf goed voelt.

Maak een afspraak

Herken jouw patronen in het dagelijks leven en zie hoe ze invloed hebben op jouw bestaan. Leer jezelf beter kennen en de wereld om je heen beter begrijpen. Samen kijken we wat voor jou werkt! Ik ontmoet je graag voor een afspraak in mijn Coachpraktijk Irma van Reem  of vraag mijn begeleiding aan via je werkgever. Ben je een werkgever, dan geef ik trainingen op het gebied van bewustwording, persoonlijke groei en rouw & verlies. Neem contact met mij, ik informeer je graag verder! Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie en om een afspraak te maken.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen