Optredens en vrijmarkten tijdens Koningsdag in Nijmegen en Lent

Foto: Pixabay

Koningsdag wordt ook dit jaar natuurlijk weer uitgebreid gevierd in Nijmegen en Lent. Er is van alles te doen, zowel overdag als ’s avonds.

Van vrijmarkten tot feesten in alle delen van de stad.

Vrijmarkten in Nijmegen

Naast veel feestjes zijn er ook gezellige vrijmarkten in Nijmegen te vinden waar je lekker rond kan snuffelen op Koningsdag.

  • de Goffertmarkt: tussen 10.00 en 16.00 uur;
  • Truus Mastpark voor een kindervrijmarkt: 10.00 en 16.00 uur;
  • sportterrein van voetbalvereniging DVOL voor een kindervrijmarkt: vanaf 10.00 uur.

Podia en optredens

Podium op de Grote Markt

Met optredens van Summerland, Marvin de Geest en Dave van Well. Van 13.00 – 19.00. Toegang gratis.

Podium op het Koningsplein

Met o.a. Royal Beat (vanaf 14.30) en om 18.30 De Jongens van je weet wel. Toegang gratis.

3G Outdoor Festival

3G Outdoor Festival is back! Tijdens Koningsnacht vind je een podium in de Molenstraat. Afro Bros, Lisadebrown, Zavina, MC Ossie en meer zullen samen met jou een feestje bouwen!

Uit Je Stekker Kingsnight Festival

Nog nooit eerder waren er buiten de Vierdaagsefeesten om festivals op het stadseiland Veur-Lent. Toch gaat het nu gebeuren. Ga 26 april helemaal Uit Je Stekker met extra podia van Boeket en Blender en niemand minder dan artiesten Barthezz en Ayla. Tickets en meer info vind je hier.

Happy Feelings Koningsnacht

Happy Feelings is er weer bij in De Achtertuin. Free entrance tot 23.00 uur. Wat ooit begon als een stiekem huisfeestje van een stel vrolijke tieners, is inmiddels uitgegroeid tot een eventorganisatie die jaarlijks 100.000 bezoekers een glimlach op het gezicht tovert.

Maximariënburg

Maximariënburg weer terug van weggeweest op het Faberplein! Je bent hier aan het juiste adres voor een biertje en muziek tijdens Koningsnacht (én Koningsdag). Gezellig wordt het zeker!

Subcultuur Kingsnight

Hard van buiten, zacht van binnen. Subcultuur Koningsnacht is wederom gemaakt volgens authentiek recept. Four of a kind zijn het zeker niet, want met X-Coast, Bashkka, Bibi Seck, Tai Lokun, Nuno dos Santos b2b Maximoto, Coûteux en Teun Krosenbrink zetten ze vol in op excentrieke (inter)nationale artiesten en onversneden vermaak voor iedereen. Tickets bestel je hier.

Koningsdag in Lent

Met allerlei attracties en vermaak vanaf 9.15. Onder meer Kinderfietstocht, Kindervrijmarkt, springkussens en een DJ. Voor het volledige programma zie Oranjelent.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen