Lentse theatergroep Spaanse Peper speelt in Bemmel

Foto:

Theatergroep Spaanse Peper uit Lent heeft een nieuwe locatie voor hun theatervoorstelling. Boerderij ’t Hemeltje in Bemmel is vanaf  2 september acht avonden en vier middagen het decor voor de voorstelling De vrouw, de klaproos en het paard.

Spaanse Pepermaakt sinds 1996 eigentijdse theaterproducties op bijzondere en authentieke locaties voor een breed publiek, gebaseerd op unieke locaties en persoonlijke verhalen.

De vrouw, de klaproos en het paardSpaanse Peper

Per dag beginnen ontelbare dingen met bestaan. Planten, baby’s, spullen, ideeën, noem maar op. Ze ontkiemen of ontpoppen, ze worden geboren of komen tot wasdom. Op hetzelfde moment eindigen ook veel dingen met bestaan, omdat de fut eruit is of de interesse op. Boeren bewegen actief mee met de stroom van veranderingen. Zij moeten soms iets laten eindigen om weer iets anders te kunnen beginnen. Zo verandert alles continu, ook al hopen we nog zo hard dat sommige dingen eeuwigdurend zijn. Is dat schrijnend of is dat mooi?

Voorstelling met after bite

Kom het meemaken in deze locatietheater voorstelling met after bite op boerderij ‘t Hemeltje in Bemmel. De voorstelling wordt gespeeld in de buitenlucht en het publiek heeft vaste zitplaatsen. Trek warme en makkelijke kleding aan voor het bezoeken van deze  locatievoorstelling.
De voorstellingen vinden plaats op 2,3,4,5 september om 20.00 uur.
Op 9,10,11,12 september zijn de voorstellingen om 19.30 uur.
Op 4,5,11,12 september is er een extra voorstelling om 16.00 uur.
Verzamelen vanaf een half uur voor aanvang bij  boerderij ’t Hemeltje aan de Waaldijk 20, 6681 KJ Bemmel.

Meer informatie

Meer informatie over kaartverkoop is te vinden op www.spaanse-peper.nl / Facebook.com/spaanse-peper.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen