Genieten voor thuisblijvers en bezoekers: Podium aan de Waal

Foto: De Lindenberg

Blijf jij deze zomer dicht bij huis? Dan kun je de hele maand augustus genieten van straattheater, dans, poëzie en een heus orkest bij Podium aan de Waal. Iedere zondagmiddag is er een podiumprogramma op de Waalkade, gratis toegankelijk voor iedereen!

Flaneren aan de Waalkade wordt in de zomer van 2022 nog leuker met het nieuwe initiatief Podium aan de Waal! Tot en met eind augustus wordt er iedere zondagmiddag een podiumprogramma georganiseerd op de Waalkade, gratis toegankelijk voor iedereen. Van theater tot acrobatiek en van dans tot fanfare – alle podiumkunsten worden vertoond, met zowel professionele acts als amateurgezelschappen. Podium aan de Waal is een initiatief van de Lindenberg en De Schoenfabriek in opdracht van de Gemeente Nijmegen.

Het ontstaan van Podium aan de Waal

Podium aan de Waal is één van de vijf cadeaus voor de Nijmeegse binnenstad en valt onder Actieplan Binnenstad. Dit plan is opgesteld door de gemeente Nijmegen in samenwerking met inwoners, ondernemers en bezoekers van de binnenstad, en is ontstaan vanuit de wens om de binnenstad nóg aantrekkelijker en bruisender te maken. Hartje Nijmegen – een initiatief en onderdeel van de Gemeente Nijmegen – maakt zich hier sterk voor. Het doel is om de inwoners van Nijmegen te verrassen, verbinden en verblijden met een innovatief programma. Met Podium aan de Waal wordt de samenwerking met de stad actief opgezocht door niet alleen professionele acts te programmeren, maar juist ook amateurs en amateurgezelschappen uit de regio de kans te geven om het podium te betreden.

Zie voor het programma: Podium aan de Waal.

Genieten

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen