Bierboek met schuim: verhalen over bier

Foto: Pixabay

Op 8 juni as verschijnt Bierboek met schuim. Bierboek met schuim is tot de rand toe gevuld met verhalen en inspiratie over bier. Het ideale cadeauboek voor proevers, ontdekkers en fans van bier.

In Bierboek met schuim nemen bierkenners Ivo Thijssen en Has van Goethem je mee op een vrolijke ontdekkingsreis langs de vijf bierculturen van Europa. Ontdek de oorsprong van bier, beleef de tradities en gebruiken, ervaar de verschillen tussen de bierculturen en lees verhalen over 17 brouwerijen en een stokerij. Van kwakglas, Budweiser en abdijbier tot de oktoberfeesten in München en hoe je een halve liter bestelt in het Tsjechisch.

Inkijkexemplaar

Met mooie fotografie en tips van de echte kenners. Dit boek is het beste te lezen met een koud bier in je hand. Bij het bierboek is een bijpassend bierpakket verkrijgbaar zodat je de bieren ook echt kan proeven. Zo kan je lezen en genieten tegelijk.

Bekijk hier het inkijkexemplaar van het Bierboek met schuim!

Nijmeegse Bierfeesten

Op vrijdag 3 juni as krijgt Ivo Thijssen het eerste boek overhandigd op de Nijmeegse Bierfeesten. In het Valkhofpark staan twintig verschillende brouwerijen voor je klaar om hun lekkerste bieren te laten proeven. Ivo en Has, de auteurs van dit boek, staan hier met een biercaravan waar ze speciaalbier serveren en hun boek met bijpassend pakket verkopen. Vanaf 16.00 uur is het event geopend. Om 16.30 zal het eerste exemplaar uitgereikt worden met daarna de gelegenheid om de auteurs vragen te stellen en/of foto’s te maken. Aanmelden is nodig en kan via [email protected].

Over de auteurs

Ivo Thijssen is een ondernemer, Biersommelier en Certified Cicerone. Met zijn zeer hoogwaardige kennis over bier, horeca, didactiek en entertainment zorgt hij voor de bierbeleving en biertrainingen vanuit Bierproeven.nu en Bierbewustzijn.nl. Mede auteur Has van Goethem is vanaf achttienjarige leeftijd al bierliefhebber. Nadat hij de Bierquiz presenteerde begon hij met het geven van proeverijen en de loop der jaren heeft hij zich gespecialiseerd in bier-spijs pairing, geschiedenis van bier en is hij nu de Bierprofessor van Nederland.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen