Wie wint de Innovatie Award 2022?

Foto: Gemeente Nijmegen

Nijmegen gaat dit jaar met de derde editie van de Innovatie Awards weer op zoek naar de innovatiefste bedrijven uit de stad. Dit jaar ligt de nadruk niet op innovatie, maar vooral op het maken van impact.

De winnaars winnen € 5.000,- om in hun bedrijf te investeren, daarnaast is er een publieksprijs van € 2.500,-

De gemeente zoekt bedrijven of ondernemers die met hun product, dienst of proces succesvol zijn en een positieve impact maken of hebben gemaakt op het leven van mensen. De winnaars winnen € 5.000,- om in hun bedrijf te investeren, daarnaast is er een publieksprijs van € 2.500,-.

Twee categorieën

Alle ondernemers zijn welkom! Er zijn twee categorieën:

  • Bedrijven tot en met 20 medewerkers
  • Bedrijven met meer dan 20 medewerkers

Uit alle inzendingen wordt, per categorie, een selectie van drie finalisten gemaakt. Een vooraf samengestelde jury bepaalt welke ondernemer er wint. De winnaar wordt in oktober 2022 tijdens het Economische Visie event #Kansvoornijmegen bekendgemaakt.

  • De winnaars ontvangen € 5.000,- om in hun onderneming te investeren
  • Tijdens de bijeenkomst wordt ook publieksprijs van € 2.500,- uitgereikt onder alle finalisten

Publiek stemt mee

Het aanwezige publiek mag zijn of haar stem uitbrengen. Dus bent, of ken je een ondernemer of bedrijf die met zijn product, service of proces succesvol bezig is en tegelijkertijd het verschil maakt voor een grote groep mensen? Doe dan mee!

Denk bijvoorbeeld aan het tegengaan van armoede en/ of eenzaamheid, het betrekken van vluchtelingen, of het bevorderen van de gezondheid en vitaliteit.

  • Stuur voor 6 september uw initiatief in via het aanmeldformulier
  • Kent u een ondernemer of bedrijf die voldoet aan bovenstaand profiel en zeker mee moet dingen naar de prijs, geef deze dan op via het aanmeldformulier

Ondernemers en bedrijven uit alle sectoren kunnen zich aanmelden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen