De Do good december loterij: bedankje voor alle vrijwilligers

Foto: NL Doet

7 december was de dag van de vrijwilliger. Het perfecte moment om de duizenden vrijwilligers van Nederland te verrassen met een leuk bedankje.

Om ze te bedanken voor al die duizenden uitgelokte glimlachjes, gedronken kopjes koffie, gesproken woorden, gegeven knuffels, wijze raad en uurtjes inzet. NLvoorelkaar, partners en het bedrijfsleven hebben hiervoor de grootste blijmaak-actie van Nederland georganiseerd: ‘De Do Good December Loterij’. Zorg jij dat jouw vrijwilligers ook kans maken op leuke prijzen?

Do good december loterij

Het idee is simpel. De actie is voor iedereen die dit jaar vrijwilligerswerk heeft gedaan, voor een naaste heeft gezorgd of zich op een andere manier over het lot van een ander heeft ontfermd. Zij ontvangen een lot uit de loterij. Met dit lot maken ze kans op één van de ruim 5.000 te winnen prijzen. Een greep uit de prijzenpot: gratis kerstkaartjes, kadobonnen,  entreetickets voor dagje weg, een hotelovernachting en zelfs een fiets.

Meld je aan

Benieuwd? De loterij is vanaf 7 december beschikbaar. Heb jij afgelopen jaar iets goeds gedaan voor een ander? Dan kun je je hier aanmelden.

Als je actief wilt worden als vrijwilliger in Nijmegen en omgeving kun je je hier aanmelden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen