Pet-Resque stickers en Dierendag

Foto: Pet Resque

Dierendag is een tijd om onze liefde en waardering voor onze huisdieren te vieren. Tegelijkertijd is het een gelegenheid om stil te staan bij de veiligheid en het welzijn van onze metgezellen.

Rutger de Klein bedacht vijf jaar geleden de Pet Resque sticker. Een eenvoudig, maar uiterst effectief hulpmiddel dat dieren levens kan redden in noodsituaties. Neem het zekere voor het onzekere en zorg dat je huisdier niet vergeten wordt in geval van een calamiteit.

Wat is de Pet Resque sticker?

Pet-Resque stickersDe Pet Resque Sticker is een opvallende sticker die op een goed zichtbare plek op de voordeur of in de buurt van de hoofdingang van een huis wordt opgeplakt. Op deze sticker kunnen eigenaren aangeven hoeveel huisdieren ze hebben en welke soorten huisdieren aanwezig zijn. Deze cruciale informatie stelt hulpdiensten in staat om snel en doeltreffend te handelen in geval van brand, overstroming, of andere noodsituaties waarin huisdieren mogelijk gevaar lopen.

Waarom is de Pet Resque sticker belangrijk?

In noodsituaties telt elke seconde. Het is van essentieel belang dat hulpverleners weten welke dieren zich in een woning bevinden, zodat ze proactief kunnen handelen om hun veiligheid te waarborgen. Het plaatsen van een Pet Resque Sticker op een voordeur is een kleine daad met een groot potentieel voor het beschermen van huisdieren in noodsituaties.

Waar is de Pet Resque sticker verkrijgbaar?

De Pet Resque Stickers zijn beschikbaar op www.pet-resque.nl. Als je deze sticker aan te schaft, plaats ze op een zichtbare plaats om de veiligheid van je huisdieren te waarborgen. Ze zijn ook te koop bij verschillende dierenspeciaalzaken door heet Nederland. Zie hiervoor de pagina verkooppunten van de website van Pet-Resque.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen