Kaarten dancefestival Emporium volgend jaar niet duurder

Foto: Hank Kooijmans/Matrixx

Dancefestival Emporium vindt volgend jaar plaats op 25 mei. Organisator Matrixx Events belooft de eerste tickets zonder een prijsstijging aan te bieden.

Gisteren werd de nieuwe campagne gelanceerd voor het evenement dat op zoals gebruikelijk plaats zal vinden op Recreatiegebied De Berendonck bij Nijmegen. Organisator Matrixx belooft de bezoekers mee te nemen naar een nieuwe dimensie, zo valt te lezen bij de kleurrijk geanimeerde presentatievideo. Zonder prijsstijging.

Kaartverkoop start zaterdag

De kaartverkoop van het populaire festival start aanstaande zaterdag met een speciale actieweek. Gedurende tien dagen kunnen fans dan hun ticket kopen met €10 korting voor dezelfde actieprijs als vorig jaar: €55,- (incl servicekosten). Matrixx breekt hiermee met een landelijke trend van alsmaar stijgende ticketprijzen bij evenementen. “We hebben ervoor gekozen om, ondanks alle kostenstijgingen bij het organiseren van het evenement, de ticketprijs gelijk te houden aan afgelopen editie. Sterker nog: we willen onze bezoekers nóg meer variatie bieden!”, aldus woordvoerder Wouter Renckens van Matrixx Events. “Een festival is een dagje uit, even ontsnappen van het dagelijkse leven, en moet daarom ook betaalbaar blijven.”

Met het thema ‘New Dimensions’ onderschrijft Matrixx de wens om de bezoeker mee te nemen naar een andere wereld, met komend jaar zelfs een uitgebreidere festivalervaring.

Een festival is een dagje uit, even ontsnappen van het dagelijkse leven, en moet daarom betaalbaar blijven

Duizenden bezoekers

Het festival, dat inmiddels voor de achttiende keer georganiseerd wordt en duizenden bezoekers trekt, zal komende editie namelijk uit maar liefst tien verschillende podia bestaan. Afgelopen editie had het festival nog zeven verschillende dansvloeren met uiteenlopende muziekstijlen. Door het toevoegen van verschillende nieuwe podia beweegt de organisatie mee met de trend onder jongeren en de snel wisselende genres. Binnenkort worden alle muziekstromingen en optredens bekend gemaakt.

Informatie

  • De presale voor Emporium – New Dimensions start aanstaande zaterdag 25 november om 11:00 uur via Emporium.nl.
  • Meer informatie: www.emporium.nl
  • Contact: [email protected]

Emporium

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen