Zomer Zing Festival Our Choice op 23 juni

Foto: Our Choice

Koor Our Choice verzorgt dit jaar weer het Zomer Zin(g) Festival, op zondag 23 juni bij De Kloosterhof in Weurt. Misschien was je er vorig jaar bij en komen de zomerse klanken, geuren van de BBQ en koele cocktails alweer naar boven!

Heb je de vorige editie gemist, zorg dan dat je er dit keer bij bent! Het belooft weer een heerlijk festival te worden voor jong en oud. Vanaf 14.00 uur ben je welkom bij De Kloosterhof in Weurt.

Vieren en beleven

Het koor hoopt net zoals vorig jaar weer op een stralende zonnige dag, zodat ze samen met jou op het buitenterrein van De Kloosterhof het Zomer Zin(g) Festival gaan vieren en (her)beleven! Onder het genot van een koel drankje en lekkers van de BBQ, kan er niet alleen geluisterd maar ook meegezongen worden met de zomerse klanken die het koor ten gehore brengt! Entree is gratis!

Voor alle leeftijden

Een vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd, zodat koor Our Choice de volgende editie van het Zomer Festival alweer kan vastleggen. Het muzikale aanbod is voor alle leeftijden! Kom met je gezin, vrienden, familie, buren en we maken er een bruisend festival van!  Dus: mis het niet!

Graag tot ziens op 23 juni vanaf 14.00 uur in de Kloosterhof in Weurt

Informatie

  • Start: 14.00 -19.00
  • waar: De Kloosterhof, Kapittelweg 2A, 6551 EB Weurt
  • prijs: gratis, vrijwillige bijdrage welkom.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen