Coolblue opent winkel in Nijmegen

Foto: Coolblue

Op 17 december is in Nijmegen een Coolbluewinkel geopend. Het is de zesde winkel die de online retailer dit jaar in Nederland, België en Duitsland opende.

De nieuwe Coolbluewinkel is gevestigd tegenover C&A en Flying Tiger, in het pand van Intertoys. In de winkel kunnen klanten producten uitproberen. Ook kunnen ze langskomen voor advies, reparaties en het ophalen van online bestellingen.

Zelf uitproberen

De eerste Coolblue-winkel in Nijmegen bevindt zich op de Burchtstraat. Op een oppervlakte van 1100 vierkante meter kunnen klanten meer dan duizend producten zelf uitproberen. De winkel in Nijmegen is de zesde winkel die Coolblue dit jaar opent in Nederland, België en Duitsland en de twintigste winkel van het bedrijf.

Horen hoe het echt klinkt

Pieter Zwart, CEO van Coolblue: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Dat is nu ook mogelijk in onze nieuwe winkel in Nijmegen.

Naast het uitproberen van producten, kunnen klanten er binnenkort ook terecht voor advies bij het maken van de beste productkeuze. Ook kunnen ze langskomen voor directe service na aankoop, reparaties van smartphones en tablets en het ophalen van online bestellingen.Coolblue is onder meer een officieel reparatiepunt van Apple.

Collega’s gezocht

In de Coolblue-winkel gaan ruim veertig Coolblue’ers aan de slag. De online retailer is nog op zoek naar vijf collega’s voor in de winkel. Wie ervan houdt om klanten blij te maken, kan solliciteren via Werkenbijcoolblue.nl.

Informatie

  • Adres: Burchtstraat 108, Nijmegen
  • Oppervlakte: 1100 m2
  • 1.000+ producten uitproberen
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen