Cabaretier Paul Haenen brengt vreugde naar de Lindenberg

Foto: De Lindenberg

Op zaterdag 2 april komt Paul Haenen naar de Lindenberg. De cabaretier speelt zijn voorstelling Paul Haenen brengt vreugde, een vrolijke en optimistische voorstelling waarin je Haenen zelf wat beter leert kennen en geniet van zijn vaak scherpe kijk op actuele gebeurtenissen.

Het wordt een avond vol humor, ernst en inzicht, met natuurlijk ook wat ruimte voor zijn alter ego’s Margreet Dolman, dominee Gremdaat en zelfs Bert (van kindertelevisieserie Sesamstraat).

Journalistiek theater

Naast cabaretier is Haenen ook bekend als (stem)acteur, presentator, programmamaker en journalist. Het is daarom moeilijk om hem in een vakje te stoppen. Is het cabaret? Niet echt, want zijn uitgangspunt is het verhaal en niet de humor. Is het journalistiek theater? Eigenlijk ook niet, want hoewel hij via kranten de actualiteit behandelt en soms vragen aan het publiek stelt, is het te fantasievol om het journalistiek theater te noemen. Zeker is wel dat de meeste mensen vrolijker de zaal uitgaan dan ze erin zijn gegaan. De Volkskrant ★★★★: “Na afloop is de wereld niet veranderd, maar het gemoed behoorlijk opgefleurd”.

Praktische informatie

Paul Haenen brengt vreugde is op zaterdag 2 april om 20.00 uur te zien in de Steigerzaal in de Lindenberg. Kaarten zijn te koop via www.delindenberg.com/theater voor € 20,-, met een kortingsprijs van € 18,50 voor CJP-houders, 65+’ers en studenten. Voor studenten geldt ook een last-minute prijs van € 10,- per kaartje wanneer de voorstelling niet uitverkocht is.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen