Hoogseizoen Berendonck, Wylerbergmeer, Mookerplas en Groene Heuvels

Foto: Google maps

Op vrijdag 1 mei aanstaande gaat het hoogseizoen officieel van start op de recreatiegebieden van Leisurelands rondom Nijmegen: Berendonck, Groene Heuvels, Mookerplas en Wylerbergmeer. Er is hard gewerkt om de recreatiegebieden gereed te krijgen voor het hoogseizoen dat loopt tot 1 oktober. Het bezoek aan de recreatiegebieden is gratis, alleen voor het parkeren betaalt u parkeergeld.

Tevens staan tal van publieksevenementen op het programma. Op 30 mei vindt dancefestival Emporium plaats op Berendonck, en op 13 en 14 juni de Strong Viking Run Water Edition. Op Wylerbergmeer vindt op 28 juni een Lifestyle Market plaats. Van 26 t/m 29 juni is op Groene Heuvels het evenement Down The Rabbit Hole.

Parkeertarief

Het parkeertarief bedraagt 4 euro per dag. Indien u vaker gaat, is een parkeerpas het overwegen waard. Via www.leisurelands.nl is deze te koop. De parkeerpas is geldig op 18 recreatiegebieden van Leisurelands en kost 45 euro bij een bestelling via de website.

Geen honden

Tijdens het hoogseizoen zijn honden niet toegestaan op de recreatiegebieden van Leisurelands. Op Berendonck en Mookerplas is een aparte hondenwandelroute die ter plekke staat aangeduid. Vanaf 1 oktober zijn honden weer van harte welkom.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen