Paasontbijt of brunch gratis thuisbezorgd door Toms Lunch

Foto: Toms Lunch

Wil jij dit jaar een keertje heel relaxed ontbijten met Pasen? Bestel dan een ontbijt/brunchbox bij Toms Lunch. Je kunt bestellen tot en met 13 april. Je ontbijt of brunch wordt gratis thuisbezorgd.

Partnercontent

Dit jaar heeft Toms Lunch voor de Pasen een goedgevulde ontbijt/brunch-box bedacht. In de box zit: jus d’orange, desembrood, croissants, Kaiser broodjes, mini paasstolletjes, jam, boter, eiersalade, scharreleieren diverse vleeswaren zoals rosbief, kaas, boerenham. Je hoeft alleen het brood, de broodjes en croissants in de oven af te bakken.

Extra Paaskeuze

Per box kun je daarnaast als extra Paaskeuze kiezen uit: huisgemaakte tomatensoep, huisgemaakte kippenragout of gerookte zalm. Alles is vers en wordt geleverd in een mooie paasdoos.

De Paasbox is te bestellen voor twee personen voor 29,95 euro, of voor vier personen totaal voor 47,50 euro. De uiterlijke besteldatum is 13 april.

Gratis thuisbezorgd

Op zaterdag 16 april wordt de Paasbox gratis thuisbezorgd tussen 09.00 en 12.00 uur.
Toms Lunch bezorgt in Nijmegen, Beuningen, Wijchen, Ewijk en Winssen.

Gevestigd aan de Fuchsiastraat 14 in Nijmegen maakt Tom Reuver samen met zijn team de lekkerste dagverse broodjes voor iedereen in de regio Nijmegen. Heeft u al honger?

Bestellen kan via [email protected], telefoon 024-2090104 of een app naar 06-21342968.
Voor meer info kijk op www.tomslunch.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen