Politie Nijmegen over vermissing Mariska

Foto: Mariska

Het verdriet van de ouders van Mariska duurt nog steeds voort. Al huilend walst Marcel door het huis, een gebroken man die zijn dochtertje terug wil.

Het is alsof het niet echt gebeurt, alsof het allemaal een boze droom is,  “Een nachtmerrie. Ik loop de hele dag met mijn kop tegen de muur.” aldus de vader van Mariska.

Nadat de auto gevonden is en de tas van Mariska er nog in lag is er vooral bij de Peettante van Mariska, Marleen van Raaij een nog grotere onzekerheid ontstaan. “Mariska neemt haar tas overal mee naartoe, die verliest ze nooit uit het oog. Dit is niet goed.” Aldus Mevr. van Raaij

Politie woordvoerder Frank Valk vindt het ook vreemd dat juist de tas in de auto is blijven liggen. De politie houdt vooralsnog alle opties open, ook een misdrijf sluiten zij niet uit.

Wat nogal verbazend is, is het feit dat er geen grootschalig rechercheteam op de vermissing zit, er is volgens de politie nog niet genoeg bewijs voor een misdrijf. Natuurlijk zijn er wel rechercheurs bezig met de zaak.

Mariska, werknemer bij de Action in Beuningen heeft wellicht toch een beetje gelogen, zo heeft ze geroepen naar haar vriendin Christina te gaan, maar deze vriendin weet hier niets van. Dit is niet bepaald het gedrag van Mariska.

Ontvoering
Al eerder is er gesproken over de mogelijkheid dat het meisje ontvoerd zou zijn, wellicht door de man waar ze eerder die dag bij in de auto heeft gezeten. “Ik denk dat hij haar de auto uitgetrokken heeft. Dat ze is meegenomen.” Een ontvoering zegt Marcel Peters. Haar vriend Bradley deelt deze mening.

Heeft u iets te melden neem dan a.u.b contact op met de politie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen