UPDATE:Mariska misschien op beeld gezien

Foto: omroep gelderland

De politie heeft nog steeds niet genoeg aanwijzingen om een grootschalig onderzoek in te stellen, en er heerst een soort van radiostilte.

Marcel de vader van Mariska zegt dat hij niet veel informatie van de heren in uniform krijgt, ‘Daarom zat ik vandaag op het politiebureau, morgen mag ik weer terugkomen op het kantoor, aldus Marcel. Het politiekorps in Nijmegen is wel bezig met het onderzoeken van het telefoonverkeer en computer van Mariska.

De vader stelt dat Mariska nog bij vrienden is gezien op maandagavond, na de vermissing !

De politie heeft beelden ontvangen van een tankstation in Ravenstein waarop vermoedelijk de vermiste Mariska in een auto zou zitten, de auto lijkt op een BMW 3 serie.

De familie van Mariska kan niet afwachtend op de bank blijven zitten, en is een flyer actie begonnen om meer bekendheid aan de zaak te geven.

UPDATE

De vermoedelijke beelden van Mariska in een auto die op het internet de ronde doen zijn inderdaad bij de politie bekend. Na een telefoongesprek met Mevr.Verkade van de Piketring Oost Nederland is nijmegen.nieuws.nl nadrukkelijk verzocht deze beelden niet te publiceren.” De beelden zijn afkomstig van vrije nieuws vergaring en worden wel in de zaak meegenomen maar zijn nog niet relevant genoeg om er ruchtbaarheid aan te geven” aldus Mevr.Verkade

Indien er beelden zijn zullen wij deze in overleg met de politie publiceren.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen