UPDATE: Mariska kan in een zwarte BMW zijn gezien

Foto: politie.nl

De zaak Mariska neemt steeds meer vormen aan. De geruchtenmachine komt op gang, een machine waar niemand iets aan heeft.

Zo ontving onze redactie vanmorgen een bericht dat Mariska in handen is van een ‘Loverboy’ in Beuningen. Bij navraag wist de aangever niet hoe of waar ze het vandaan had. Een gerucht dus ! Zoals eerder vandaag vermeld is er contact geweest met de politie omtrent de foto’s die op Facebook gezien zijn, deze beelden doen nu weer van zich spreken.

De pomphouder verklaart dat een auto is weggereden zonder te betalen en dat hij naar aanleiding van dit vergrijp de bewakingsbeelden op Social media heeft geplaatst. De bestuurder en passagier zijn moeilijk te herkennen, de man draagt een pet en de bijrijder verschuilt zich in een dikke zwarte jas.

Een goede vriend van de Familie Peters zegt: “We zijn, toen we via sociale media de foto zagen, direct naar het tankstation gereden” aldus de vriend. Verder verklaart hij tegenover De Gelderlander “Op de foto wisten we al vrij zeker dat dit Mariska is. Toen we de bewegende camerabeelden van het tankstation zagen, wisten we het zeker. Haar ouders hebben de foto ook gezien en zijn er zeker van dit hun dochter is. ”Nu weten we in elk geval dat ze nog leeft.”

Het kenmerkende aan de zwarte BMW 3 serie is dat de kentekenplaten zijn afgeplakt, dit is niet alleen op de beelden te zien maar dat wordt ook nog bevestigd door mensen die de auto hebben gezien op het ‘pontje’ tussen Appeltern en Megen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen