Verdachte op moord Mariska is de broer van Marcel

Foto: youtube

De 51 jarige verdachte die gisteren is aangehouden i.v.m. de moord op Mariska Peters is de broer van de vader, Marcel Peters. Johan Peters is gisteren van zijn bed gelicht in de Pompekliniek waar hij de laatste loodjes van zijn straf uit zat.

Johan heeft volgens rapportages die gemaakt zijn in 2003 een gebrekkige ontwikkeling van de geestvermogens in de zin van een (ernstige) antisociale persoonlijkheidsstoornis met daarnaast narcistische en paranoïde kenmerken.

Johan is in 2004 veroordeeld voor misdrijven die zelfs in een horror film niet voorkomen. Johan Peters heeft zijn eigen kind verkracht en mishandeld. De mishandelingen waren van zo een ernstige aard dat de dochter bang was om het huis te verlaten, bang om weer zwaar mishandeld te worden.

De veroordeelde Johan zou destijds, zo staat in de uitspraak van de rechtbank, de dame in kwestie met een mes in het voorhoofd hebben gesneden, om vervolgens de wond met inkt te vullen. Een vreselijk aandenken is het resultaat.

Als Johan de dader zou zijn van de moord op Mariska dan geeft dit weer aan dat er iets niet goed is met het Nederlandse TBS systeem, Johan zat tenslotte in een open afdeling om binnenkort weer in de maatschappij terug te keren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen