Informatieavond over plannen Kelfkensbos en Museum Het Valkhof op 20 oktober

Foto: Gemeente Nijmegen

Ben jij benieuwd naar de plannen voor het Kelfkensbos en Museum Het Valkhof? Kom dan naar de infoavond op donderdag 20 oktober. Daar worden de plannen bekendgemaakt voor het Valkhofkwartier.

De gemeente ontwerpt nu de nieuwe inrichting van het Kelfkensbos. Denk aan meer groen en aandacht voor geschiedenis. Op 20 oktober houdt de gemeente samen met Museum Het Valkhof een informatieavond in het museum. Wethouders Broeren en Vergunst heten je welkom op deze avond. Ze nemen je mee in de ontwikkelingen en horen ook graag wat jij als inwoner van Nijmegen van de plannen vindt.

Valkhofkwartier, Kelfkensbos en parken

In de omgeving van het Kelfkensbos en het Valkhof is een hoop te zien en te beleven. Het is de plek waar iedereen kennis kan maken met de geschiedenis van Nijmegen. De komende jaren wordt het hele gebied stukje bij beetje aangepakt. De afgelopen jaren knapte de gemeente de Waalkade en de Lindenberghaven op en bouwde we het centrum voor natuur en cultuurhistorie De Bastei. Komende jaren gaat de gemeente aan de slag met het Valkhofpark, de verbouwing van het museum en het Kelfkensbosplein. Meer weten? Bekijk de Visie Valkhofkwartier via www.nijmegen.nl/valkhofkwartier 

Graag aanmelden

Wil je erbij zijn? Stuur dan een mail naar [email protected]. Je bent donderdag 20 oktober om 19.15 uur (inloop 19.00 uur) welkom in de galerij van Museum Het Valkhof.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen