Lindenberg Cultuurhuis organiseert Free Future College

09 sep 2022, 10:59 Knipsels
free future college lindenberg
Van 26 t/m 29 september organiseert Lindenberg Cultuurhuis het Free Future College. Met Özcan Akyol, Joris Gerritsen, Splinter Chabot, Lale Gül, Ronit Palache en Evgeniy Levchenko.
Zowel voor scholieren als voor iedereen die de democratie en vrijheid van meningsuiting een warm hart toedraagt. De tickets zijn gratis, je moet wel vooraf registreren. Bestel je gratis toegangsbewijzen voor het avondprogramma hier.

Divers avondprogramma

eus akyol
Vanwege het grote succes van Free Future College in 2020 en het nog grotere belang van het thema vrijheid vs. onvrijheid
, zal ook dit jaar weer een uitgebreid programma worden geboden aan middelbare scholieren. Daarnaast is het programma uitgebreid met een zeer divers, aantrekkelijk en actueel avondprogramma voor iedereen die interesse heeft. Deze avonden zijn er dus ook voor jou!

Over Free Future College

Free Future College werd in 2020 voor de eerste keer georganiseerd in het kader van 75 jaar vrijheid. Talloze leerlingen van diverse scholen uit de gehele provincie Gelderland kwamen vier dagen bij elkaar om vrijheid te vieren en onvrijheid te herdenken.
De leerlingen volgden onder andere workshops spoken word, bedachten wat ze mee zouden nemen als ze vannacht moesten vluchten, maakten een magazine met talloze interviews, gingen in gesprek met de 11e Luchtmobiele Brigade of kozen voor een make-over bij dragqueen Miss Valentina.

Informatie

Voor meer informatie zie Free Future College.