Vakantiewijksport en zomertour nog tot en met 27 augustus

Foto: Gemeente Nijmegen

Deze zomervakantie wordt er alle Nijmeegse wijken vakantiewijksport georganiseerd voor kinderen van alle leeftijden. De gemeente Nijmegen doet dat in samenwerking met Bindkracht10 en De Lindenberg.

Er worden tijdens de vakantiewijksport superveel leuke activiteiten georganiseerd. Er zijn verschillende activiteiten per stadsdeel.

Verschillende sporten uitproberen

Weet jouw kind nog niet zo goed welke sport ├ęcht bij hem of haar past? Of wil jouw kind graag een andere sport uitproberen? Dan is de vakantiewijksport ideaal. De kids kunnen allerlei verschillende sporten uitproberen in je eigen wijk. Zo is er bijvoorbeeld American Football, Archery Tag, Stunsteppen, Freerunnen, voetbal, sport en spel, een stormbaan en nog veel meer! Voor de leukste sportactiviteiten bij jou in de buurt zie de gemeentepagina Vakantiewijksport.

Vakantie in eigen wijk

Veel mensen blijven thuis dit jaar. Maar er is geen reden om je te vervelen. De Nijmeegse kinder- en jongerenwerkers trekken tijdens de Zomertour de wijk in met allemaal toffe sport, spel en ontmoetingsactiviteiten. Samen met de buursportcoaches van de gemeente Nijmegen, de crew van On the Block van de Lindenberg, de mensen van zorgen ze voor een vakantievibe in eigen wijk. Er is voor elke leeftijd wat te doen: van 4 tot 18 jaar: van knutselen en waterspelen voor de jongsten tot rapworkshops en lasergamen.

Kijk hier voor het programma van de komende weken.

Reacties