Laatste kans om je aan te melden voor de Steenbreektrofee

De winnaars van 2022
De winnaars van 2022
Foto: Stichting Steenbreek

Heb jij een project opgezet dat verstening tegengaat of waarbij duurzaam wordt vergroend? Lever jij op jouw manier een bijdrage aan de biodiversiteit, klimaatbestendigheid én leefomgevingskwaliteit?

Stuur jouw initiatief dan uiterlijk 21 mei in voor de verkiezing van de Steenbreektrofee!

Elk voorjaar doet Stichting Steenbreek een oproep om jouw creatieve groenproject te delen en daarmee anderen te inspireren. Samen leveren we een positieve bijdrage aan de biodiversiteit, gezondheid en/of klimaatadaptatie.

Wie kunnen er meedoen?

Zowel initiatieven die spelen op het niveau van de straat of de wijk, als op niveau van dorp en stad zijn welkom. Dit kan van een gemeente zelf zijn, maar ook van een buurtvereniging, wijkorganisatie, corporatie, ondernemer of inwoner. Samenwerking van verschillende partijen (privépersonen, buurtorganisaties, overheid en bedrijven) is vaak de sleutel voor succes.

De grootte van het project/initiatief is niet relevant om mee te doen aan deze verkiezing, maar je zit al in de uitvoering en niet meer in de ‘planfase’. De inzendingen voor de Steenbreektrofee komen uit Steenbreekgemeenten.

Meedoen is makkelijk! Meld je aan voor de Steenbreektrofee 2023

Aanmelden kan tot uiterlijk 21 mei 2023 door het deelnameformulier in te vullen en naar [email protected] te sturen. Ga je ervoor om met jouw/jullie initiatief dit jaar de Steenbreektrofee te winnen?

Download hier het deelnameformulier!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen