Coachpraktijk Irma van Reem; Leven vanuit jezelf

Foto: P. Scheutjens

Loop jij vast in het leven door stress, angst, onrust, burn-out, trauma of verdriet? Is er ziekte of verlies op jouw pad gekomen of ben je op zoek naar meer verbinding met en inzichten in jezelf?

Dan kan Irma van Reem jou daarmee helpen! Irma is een afgestudeerd energetisch therapeut en rouwtherapeut. Met een authentieke, open houding begeleidt en coacht zij jou naar herstel, balans en persoonlijke groei. Zij kijkt holistisch, systemisch, met humor en spreekt je aan op je eigen verantwoordelijkheid en zelfherstellend vermogen.

Advertorial

Irma van ReemCoaching

De coachafspraken bij Irma zijn een samenwerkend proces waarin jij jezelf ontdekt en groeit naar bewustwording en balans op alle niveaus. Alleen vanuit het aanpakken van de bron waarom je bent vastgelopen, kun je werken aan herstel. Met Irma ga je aan de slag en leer je effectieve manieren hoe je om kunt gaan met uitdagingen die je tegenkomt of bent tegen gekomen in je leven.

Door weerstand weg te nemen en los te laten wat nodig is, komt er ruimte voor heling, versterking, en benutten van jouw kwaliteiten en persoonlijke kracht.

 

“Want wat zou het mooi zijn als je kunt zijn wie jij werkelijk bent. In verbinding met jezelf, met focus en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. “

Irma van Reem

Rouwbegeleiding

Elk verlies is uniek en vraagt om verwerking ervan. Rouwen gaat dan ook over verwerken. Vanuit hier en nu begeleidt Irma je door samen te kijken naar wat het verlies jou heeft te zeggen. Wat doet het met jou en wat raakt het bij jou aan? Waar in jouw systeem zit het verdriet, je angst of frustratie. Als je ervoor kiest dat je wilt omgaan met je verlies, dan maak je samen een liefdevolle beweging naar herkennen, erkennen en vervolgens het omarmen ervan.

Dit zorgt voor herstel, rust, balans en het wederom leven van jouw eigen potentieel. Vormen van verlies: verlies van een dierbare – zelf ongeneeslijk ziek zijn – verlies van mentale gezondheid – verlies van fysieke gezondheid – relatiebreuk – gedwongen een alternatief pad kiezen door bijv. verlies van baan, ziekte van een partner, ongewenst kinderloos zijn.

Training Verbindingskracht

Herken jij het dat het leven, je opvoeding en de druk van de maatschappij veel van jou vraagt? Vaak ben je geneigd om jouw innerlijke stem niet te laten resoneren, terwijl dat je belangrijkste graadmeter is. Irma wil je meegeven dat je mag leren dat je iemand mag ‘zijn’. Dat je mag luisteren naar jouw innerlijke stem, naar je gevoel en dat je je mag verbinden met zielskracht, liefde en energie.

Irma wil graag preventief en op een positieve manier bijdragen aan jouw verbindingskracht en geluk. Ze neemt je mee in 5 werksessies van 2 uur en helpt je om je bewustzijn te hervinden, de ruis en de opgebouwde muren weg te nemen, je zelfherstellend vermogen te versterken en je mindset en gewoontes te veranderen.

Irma van ReemMeer informatie

De coach- en begeleidingsafspraken vinden fysiek plaats en online via skype of zoom. Naast dat je privé van harte welkom bent, kun je er ook voor kiezen om coaching of rouwbegeleiding via je werkgever aan te vragen. Irma’s ervaring is dat werkgevers zeer bereid zijn om werknemers vitaal en gelukkig te zien.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Irma van Reem: Telefoon 06- 482 78 088, check haar website: www.irmavanreem.nl  of mail naar: [email protected]. Locatie: Dierenriem 14 in Elst.