Ontwerp nieuwe weg tussen Ovatonde en Zandsestraat

Foto: Pixabay

Er komt een nieuwe weg tussen het Nijmeegse Keizer Augustusplein (de Ovatonde) en de Zandsestraat in Bemmel. Zo zorgen gemeenten Lingewaard en Nijmegen ervoor dat Nijmegen-Noord en Bemmel goed bereikbaar blijven.

En dat de verkeerssituatie in het gebied veiliger wordt. De weg heeft als tijdelijke naam Dorpensingel-Oost. Deze weg is nodig omdat Nijmegen-Noord snel groeit. In het project Dorpensingel passen we de verkeerssituatie ook op drie andere plekken aan.

Bekijken ontwerpbestemmingsplannen

Je kunt nu twee ontwerpbestemmingsplannen inzien. Het eerste gaat over de aanleg van de Dorpensingel. Het tweede gaat over de reconstructie van een deel van de Zandsestraat, het Vossenhol en de Teselaar. Dit kan voor een periode van zes weken. Je kunt tot en met woensdag 16 november schriftelijk reageren op de bestemmingsplannen. Bekijk op de projectpagina van de gemeente meer informatie over het inzien van de ontwerpbestemmingsplannen. Ook staat daar hoe je kunt reageren.

Inloopavond op 18 oktober

De gemeente licht de ontwerpbestemmingsplannen toe op een inloopavond op dinsdag 18 oktober. Je bent tussen 19.00 en 20.30 uur welkom in zaal Flieren van het gemeentehuis in Bemmel. Aanmelden is niet nodig. Je kunt de ontwerpen dan bekijken op grote presentatiepanelen. Ook zijn de ontwerpbestemmingsplannen uitgeprint te bekijken. Medewerkers van de gemeenten Lingewaard en Nijmegen zijn aanwezig om toelichting te geven en vragen te beantwoorden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen