Campus Heijendaal wordt helemaal vernieuwd

Foto: Gemeente Nijmegen

Campus Heijendaal wordt in de komende jaren volledig vernieuwd. Dat hebben de betrokken partijen – Radboud Universiteit, Radboud Umc en Hogeschool van Arnhem en Nijmegen – afgesproken met de gemeente Nijmegen.

Het college heeft het participatieplan gebiedsvisie Campus Heijendaal vastgesteld. In dit plan staat de samenwerking tussen gemeente en belanghebbenden beschreven om samen tot de verdere ontwikkeling van de campus te komen.

Toegevoegde waarde voor gebruikers

Gemeente Nijmegen en de partijen op Campus Heijendaal (Radboud Universiteit, Radboud Umc en Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) hebben de wens om Campus Heijendaal verder te ontwikkelen tot een toegankelijk en markant gebied met toegevoegde waarde voor haar primaire gebruikers en de stad en met maatschappelijke betekenis voor de regio en ver daarbuiten. De partijen hebben daarom afgesproken om samen te werken
aan een gebiedsvisie voor Campus Heijendaal die de uitgangspunten en plannen beschrijft voor de verdere ontwikkeling van het gebied op de middellange (2030) en lange termijn (2040).

Reacties

Cookieinstellingen