Dien je nominatie in voor de Witte Anjer Prijs 2023

Foto: Nationaal Comité Veteranendag

Wil jij iemand in het zonnetje zetten voor zijn of haar inzet voor veteranen? Dien je nominatie in voor de Witte Anjer Prijs! Het Nationaal Comité Veteranendag reikt sinds 2018 jaarlijks de Witte Anjer Prijs uit aan mensen die een bijzondere rol spelen in het leven van veteranen.

De Witte Anjer is een symbool van waardering voor alle Nederlandse veteranen. De steun van naasten kan ontzettend belangrijk zijn voor veteranen.

Buurman of buurvrouw

Denk aan de buurman/buurvrouw die altijd klaarstaat, de oprichter van het veteraneninloophuis, een ondersteunend thuisfront of een burgemeester die zich elk jaar extra inzet om een prachtige lokale Veteranendag te organiseren.

Nominatie indienen voor 2023

Via deze link vul je het aanmeldformulier in. Dit kan tot 31 maart 2023. Vul het formulier zo volledig mogelijk in zodat de jury een goed beeld krijgt van jouw genomineerde. Voeg daarom alle relevante anekdotes, werkzaamheden of steunbetuigingen toe die jouw verhaal ondersteunen.
Op de website van Veteranendag vind je meer informatie over de samenstelling van de jury, de beoordelingscriteria en de voorwaarden voor de nominaties.
Nominatie hier indienen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen