Tweede editie Nationaal Kampioenschap Paaseieren Zoeken van start in het Afrika Museum

NK Paaseieren zoeken 2022 in het Zuiderzeemuseum
afdeling heeft ter promotie van het Gouden Ei
NK Paaseieren zoeken 2022 in het Zuiderzeemuseum afdeling heeft ter promotie van het Gouden Ei
Foto: VL Marketing

Speurneuzen en paaseierenliefhebbers opgelet! Op 25 maart vindt de voorronde van het NK Eieren Zoeken plaats in het Afrika Museum. Het museum in Berg en Dal opent het Museumpark speciaal na sluitingstijd voor vijftig enthousiastelingen die met elkaar de strijd om de gouden eieren aangaan.

De tien beste paaseizoekers gaan door naar de finale op zaterdag 8 april in het Openluchtmuseum in Arnhem. De winnaar van het NK Eieren Zoeken ontvangt een hoofdprijs van 10.000 euro. Het NK Eieren Zoeken wordt georganiseerd door de VriendenLoterij.

NK Eieren zoeken 2022

Lennert uit Grootebroek was de winnaar van het NK Eieren Zoeken 2022 in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen: ‘Het was een fantastische dag! Ik ben al vaak in het Zuiderzeemuseum geweest, maar dit keer, fanatiek op zoek naar paaseieren, was toch wel een heel bijzondere ervaring. Met natuurlijk als kers op de taart dat ik met de hoofdprijs naar huis ging!’

De beste tien paaseizoekers per locatie gaan door naar de finale bij het Openluchtmuseum in Arnhem op zaterdag 8 april. Aanmelden voor de voorrondes kan tot en met 15 maart 2023.

Aanmelden kan via de website.

Nationaal Kampioenschap Paaseieren Zoeken

De voorronde van het NK Eieren Zoeken in Berg en Dal vindt plaats op 25 maart van 18:00 tot 20:30 uur. Er zijn drie voorrondes op verschillende plekken in Nederland. De andere twee voorrondes vinden plaats in het Spoorwegmuseum (24 maart) en Luchtvaartmuseum Aviodrome (23 maart). Per locatie worden uit de aanmeldingen 50 deelnemers geloot die samen met een introducee worden uitgenodigd. De beste tien paaseizoekers per locatie gaan door naar de finale bij het Openluchtmuseum in Arnhem op zaterdag 8 april. Aanmelden voor de voorrondes kan tot en met 15 maart 2023.
Dit jaar is het tweede jaar dat de VriendenLoterij het Nationaal Kampioenschap Eieren Zoeken organiseert. Deelname is vanaf 18 jaar en ouder.

Reacties

Cookieinstellingen