Nederlands eerste straattheater try-out event zondag bij De Vasim

Foto: De Vasim

Op zondag 26 maart vindt de eerste editie van Meters Maken plaats: Nederlands eerste straattheater try-out evenement. Dit nieuwe Nijmeegse evenement wordt georganiseerd door De Schoenfabriek en is gratis toegankelijk.

Met dit event wil De Schoenfabriek de voormalige fabriek De Vasim, waarin vele culturele organisaties en makers gevestigd zijn, nog meer op de culturele agenda te zetten.

Gekke fietsen en gerecycelde kunst

Meters Maken is het evenement waar je het onverwachte kunt verwachten. Een plek Op zondag 26 maart vindt de eerste editie van Meters Maken plaats: Nederlands eerste straattheater try-out evenement. Dit nieuwe evenement wordt georganiseerd door De Schoenfabriek en is gratis toegankelijk. Rauw en ongepolijst. Waar de makers je verrassen met een nieuwe act: recht voor z’n raap, vindingrijk en altijd in interactie met het publiek. Je ziet gekke fietsen langs rijden, er wordt ter plekke een gedicht voor je getypt, nieuwe verhalen worden verteld, een televisie die leeft, stunts worden getest en ziet gerecyclede kunst. Alles draait om: work in progress.

Nieuw evenement in en rond De Vasim

Meters Maken is een nieuw try-out event waar je als eerste alle acts ziet die komend seizoen op de festivals staan. Het vindt plaats op zondag 26 maart tussen 13:00 – 17:00 uur in en rondom De Vasim in Nijmegen en gratis te bezoeken voor iedereen. De Schoenfabriek vindt het belangrijk dat er gratis toegankelijke culturele evenementen zijn. Zo verlagen we de drempel voor iedereen, zeker voor mensen met een kleine beurs. Daarnaast wil De Schoenfabriek met dit nieuwe event De Vasim en Nijmegen als stad nog meer op de culturele agenda te zetten met als doel: Nijmegen een belangrijke stad maken binnen de discipline straattheater.

Over de Schoenfabriek

De Schoenfabriek organiseert straattheater branche en boekt onder ander acts voor Zwarte Cross, Concert at SEA, Paaspop en de Vierdaagsefeesten. De Schoenfabriek ontdekt en presenteert toptalent in de discipline straattheater.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen