Meer dan 90 artiesten bij Dreamfields Festival 2023

Foto: Matrixx Events

Zojuist heeft festivalorganisator Matrixx events de volledige line-up van Dreamfields Festival bekend gemaakt. In totaal zullen meer dan 90 artiesten naar Rhederlaag trekken voor het eendaagse festival.

Verspreid over zeven area’s vind je de beste DJ’s en artiesten uit allerlei genres.  Wereldbekende DJ’s als Sunnery James & Ryan Marciano, Nicky Romero en Lucas & Steve strijken op de mainstage neer, terwijl bekende rapper als Boef, Jonna Fraser en Bizzey de urban tent plat spelen.

Zonsondergang boven de Veluwezoom

Dreamfields pakt voor de 11e editie opnieuw uit met een arsenaal aan artiesten. Naast bovengenoemde artiesten vieren Roog en Erick-E hun 25-jarig bestaan met een speciale twee uur durende set op de Beach Stage, waar ook housenamen als Chocolate Puma en Funkerman staan. Ook op strand is de nieuwe stage van Rewind, waar men aan het eind van de middag de prachtige zonsondergang boven de Veluwezoom kan aanschouwen.

Verderop knalt er confetti vanuit de party-tent waar feestartiesten als CH!PZ, Immer Hansi, Freddy Moreira en Jody Bernal staan. Aan de andere kant van het festivalterrein vliegen de harde beats je om de oren van Hardstyle artiesten zoals Outsiders, Wildstylez, Sickmode en Radical Redemption.

‘Prachtige podia ontworpen’

Ook de podia beloven opnieuw erg indrukwekkend te worden. “Onze decorontwerpers zijn al maanden bezig om ook dit jaar weer prachtige podia te ontwerpen en te bouwen, aldus marketing manager Wouter Renckens van Matrixx Events. Hij vervolgt: ”De stages zijn toch het paradepaardje van Dreamfields geworden, samen met de indrukwekkende shows en het entertainment.” Dit jaar zullen er maar liefst zeven podia gebouwd worden met verschillende thema’s.

35.000 bezoekers verwacht

Het festival trekt jaarlijks zo’n 35.000 bezoekers naar Lathum, waar Recreatiegebied Rhederlaag het toneel vormt van Dreamfields. De kaartverkoop gaat volgens de organisatie ongekend hard en ze adviseren dan ook om tijdig tickets te bestellen voordat het uitverkocht raakt. De volledige line-up is te bekijken via www.Dreamfields.nl.

 Meer info: www.dreamfields.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen