Gemeente zoekt samenwerkingspartner kinderopvang

Foto: Stichting Sint Joseph Scholen

De gemeente Nijmegen gaat voor Stichting Sint Josephscholen in 2024 een school bouwen in de nieuwe wijk Hof van Holland in Nijmegen-Noord. De nieuwe school zal in deze stadswijk een vertrouwde plek worden voor gezinnen met kinderen van 0-13 jaar.

De nieuwe school gaat werken volgens het Jenaplan systeem.

Samenwerking met Sint Josephscholen

Het wordt een plek van verbinding waar wijkbewoners en ouders elkaar kunnen ontmoeten. De gemeente zoekt een kinderopvangorganisatie die graag de samenwerking aan wil gaan met Stichting Sint Josephscholen.

Interesse? Wilt u met uw kinderopvangorganisatie in aanmerking komen voor een samenwerking met Stichting Sint Josephscholen? Kijk dan op kavelsvastgoed.nijmegen.nl onder het kopje ‘Aanbod’. Daar kunt u alle informatie vinden over aanmelding en de procedure.

Over de Stichting

Stichting Sint Josephscholen is gegrond in een rijke katholieke onderwijstraditie. Onder de paraplu van de stichting vallen veertien basisscholen, alle gevestigd in Nijmegen. Op de scholen en het bestuursbureau werken in totaal zo’n 370 medewerkers, die samen verantwoordelijk zijn voor het onderwijs aan ongeveer 3.800 leerlingen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen