Elke zondag straattheater bij Podium aan de Waal

Foto: De Lindenberg

In augustus en september kun je nog elke zondagmiddag genieten van straattheater in al haar vormen op de Waalkade, gratis toegankelijk voor iedereen. Van adembenemende (fiets)acrobatiek tot een circus- en skatemiddag waarbij je zelf lekker mee mag doen.

Kom je ook? Aankomende zondag, 20 augustus, kun je kijken naar de straattheatervoorstelling Echt.

Over deze voorstelling

De voorstelling Echt gaat over artiestenechtpaar De Magnifico’s. Zij spelen een variétéshow vol zang, dans en goocheltrucs. Als de show van De Magnifico’s eenmaal op stoom is, blijkt het huwelijk toch wat minder glamoureus te zijn… Er gaat steeds meer mis en de ego’s blijken groter dan de ruimte op het podium. ECHT is een humoristische show vol hilariteit, herkenning, ontroering en troost. Omdat samenleven soms wel erg moeilijk is.

Echt is een voorstelling zonder tekst in de traditie van het internationale straattheater. Het artiestenechtpaar De Magnifico’s wordt gespeeld door Aat Dirks en Merel Voorsluis die in het ‘echte’ leven ook getrouwd en artiesten zijn. Dat is zeker geen toeval…

Deze show vindt plaats om 14.00 uur en 16.00 uur. De optredens van Podium aan de Waal zijn in de buitenlucht. Het programma kan afwijken qua tijden of kan worden geannuleerd bij regen.

Meer informatie

Voor informatie en het volledige programma voor de komende zondagen klik hier.

Podium aan de Waal is een initiatief van de Lindenberg en De Schoenfabriek in opdracht van de Gemeente Nijmegen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen