Jubileumfestival De Oversteek: vijftiende editie

Foto: De Oversteek

Het is bijna zover, de vijftiende editie(!) van Festival de Oversteek. Dus voor de vijftiende keer theater, muziek, dans, beeldende kunst en meer langs de oevers en strandjes van de Waal, in boomgaarden, schuurtjes en andere locaties.

Zoveel programma dat het bijna niet past!

Theater, muziek en dans

Ook deze editie presenteert de organisatie een programma boordevol theater, muziek, dans en kunst in alle verschijningsvormen.
Voor elk wat wils, van de gevorderde theaterconnaisseur tot de nieuwsgierige cultuursnacker.

Op de website vind je het volledige programma. Weekendkaarten, kaarten voor zaterdag en zondag en studententickets bestel je in de ticketshop.

Ben jij net als festival de Oversteek ook 15? Dan mag je gratis! En als je jonger bent ook

Er mag gedanst worden!

Zaterdag 2 september begint het festival met een supertof avondprogramma. Baianda wordt omgetoverd om tot een dansvloer waar elke move mag en kan.
Cavalo Nero gooit de coktaillshaker vol ultradansbare afrobeat, indiedisco en psy-exoticatunes en Ivo Guest smelt deep funk, zweterige soul, botergeile bossa, ijskoele hiphop en bloedhete dansvloerstampers naadloos aan elkaar. Teenslippers uit en dansvloer aan!

Bij Iewan word je ondergedompeld in een prachtige beeld en muziektrip door Seeing Sounds en langs de dijk eert Hiep Hiep de club van 27. Op het strand lijken de duinsprieten een eigen feestje te vieren op de nomadische elektroakoestische live compositie van Emiel Ambroos en Deltatune.

Informatie

Op de website vind je het volledige programma. Weekendkaarten, kaarten voor zaterdag en zondag en studententickets bestel je in de ticketshop.
Zaterdagtickets vind je ook in de ticketshop.

Tot zaterdag 2 en zondag 3 september!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen