Masterclass voor ondernemers ‘AI: Kansen zien en kansen ontdekken’

Foto: Huis voor de Binnenstad

Welke mogelijkheden heeft Artifical Intelligence (AI)  te bieden voor ondernemers? En hoe kunnen ondernemers het als krachtig hulpmiddel inzetten om hun bedrijf te laten groeien, efficiëntie te vergroten en concurrentievoordeel te behalen?

Het Business Service Center (BSC) en het OndernemersLab Nijmegen (OLN) nodigen ondernemers uit Nijmegen en omgeving graag dinsdag 26 september uit op de HAN Campus Nijmegen voor de Masterclass ‘AI: Kansen zien en kansen ontdekken’. Wil jij deelnemen aan deze masterclass? Meld je dan via onderstaande knop aan.

AANMELDEN VOOR DE MASTERCLASS

Bijblijven in nieuwe ontwikkelingen

Tijdens de masterclass worden de mogelijkheden van Artificial Intelligence (AI) verkent en ontdek je hoe je als ondernemer of ambitieuze professional AI als krachtig hulpmiddel kunt inzetten om een bedrijf te laten groeien, efficiëntie te vergroten en concurrentievoordeel te behalen.

In een wereld die in hoog tempo verandert, is het essentieel om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. Daarom hebben de organisatoren een inspirerend programma samengesteld met interessante sprekers en praktische voorbeelden.

Plenaire opening

Tijdens de plenaire sessie nemen gastsprekers Thomas Lans (Lector Kansrijk Ondernemen) en Chris Willemsen (AI-hub Oost NL) je mee in wat regionale ondernemers nodig hebben voor een succesvolle AI-toepassing binnen hun organisatie.Parallelsessie naar keuzeHierna is er de mogelijkheid om een parallelsessie naar keuze te volgen:

1. De kracht van praktijkgericht onderwijs bij het omarmen van AI
2. Praktisch aan de slag met AI voor ondernemers
3. Succesvolle AI-toepassingen: wat heb je hiervoor nodig?

Programma

15.00 – 15.30 Inloop
15.30 – 16.15 Plenaire opening (auditorium, F0.70)
16.15 – 16.30 Loop naar de paralellsessies
16.30 – 17.15 Paralellsessie naar keuze
17.15 – 17.45 Borrel

Locatie: HAN Campus Nijmegen – Laan van Scheut 10

Meld je nu aan!

Om deel te nemen aan de masterclass is het noodzakelijk om je aan te melden. Neem je een collega of gast mee? Vraag dan ook aan hem of haar om zich aan te melden. Deelname aan deze masterclass is gratis.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op via [email protected] 

AANMELDEN VOOR DE MASTERCLASS

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen