Officiële opening padelbanen tennis- & padelvereniging Lindenholt

Foto: TPV Lindenholt

Op 26 augustus opende burgemeester Bruls de nieuwe padelbanen van Tennis- & Padelvereniging Lindenholt. Voor het zover was moest er natuurlijk wel het nodige gebeuren.

door Adri Veraart, TPV Lindenholt

Om 10.00 uur waren de verenigingsleden Adri, Dennis en Petra al druk in de weer met de voorbereidingen. Er lag een rode loper met staanders met ballonnen er langs en een rood met witte ballonnenboog, de kleuren van de Vereniging. Sponsor Padel Hero kwam een clinic verzorgen op de  padelbanen. Om 12.30 uur kwamen de leden binnen druppelen. Rond 12.45 uur werd  burgemeester Bruls door penningmeester Hans aan de poort verwelkomd en naar het terras begeleid.  De burgemeester zat duidelijk op z’n gemak, onder het genot van ’n kopje koffie, even te kletsen met het bestuur.

Nu tennis- en padelvereniging

Officiele opening padelbanen
Burgemeester Bruls sloeg ook een zeer verdienstelijk balletje op de nieuwe padelbaan.

Namens het bestuur heette de voorzitter daarna de leden, sponsoren en uiteraard burgemeester Bruls van harte welkom bij Tennisvereniging Lindenholt, waar na de officiële opening,  Tennis- & Padelvereniging Lindenholt de nieuwe naam werd. De voorzitter blikte even terug op het verloop van de voorbereidingen van de padelbanen. Padel is de snelst groeiende sport in Nederland, dus werd het tijd om ook de Lindenholtse tennisvereniging nieuw leven in te blazen door toevoeging van speciale padelbanen.

Eerste toernooitjes

Inmiddels heeft de vereniging op 11, 12 en 13 augustus het eerste geslaagde Padel Hero toernooitje achter de rug. Het doel om nieuwe leden te werven is meer dan goed gelukt. Inmiddels heeft het 450 ste lid zich ingeschreven. Nieuwe leden zijn natuurlijk nog steeds zeer welkom.

Meer informatie en aanmelden: tennis- en padelvereniging Lindenholt.

Officiele opening padelbanen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen