Introductie duiken op Open avond duikteam De Kaaiman

Foto: Duikteam de Kaaiman

Op vrijdag 13 oktober zet Duikteam De Kaaiman de deuren open voor iedereen vanaf 11 jaar en bieden zij je de mogelijkheid om, na een korte uitleg een introductie duik te maken in het zwembad.

Wil je wel eens weten hoe het is om onder water adem te halen en gewichtsloos in het water te zweven of heb je interesse in een duikopleiding? Schrijf je dan kosteloos in (t/m 12-10-’23) voor deze introduik door een berichtje te sturen naar: [email protected] 

Zij zorgen voor een instructeur en duikapparatuur. Jij hoeft alleen zwemkleding mee te nemen!

Start in clubhuis De Kaaiman

Het programma start in het clubhuis van De Kaaiman aan de Dennenstraat 17 in Nijmegen om 20.00u, de deur is vanaf 19:30u open. Ze geven dan een korte presentatie in ons clubhuis over het duikteam, de opleidingen, geven een uitleg over de duikuitrusting en laten de werking ervan zien. Verder bespreken ze de zaken als comfortabel afdalen en opstijgen, technieken om te klaren en uiteraard het ademen onder water. Ook maak je kennis met jouw begeleider voor die avond en stellen ze je in de gelegenheid alle vragen te stellen over het duiken bij De Kaaiman en de NOB-duikopleidingen.

Kennismaking met onderwaterwereld

Na deze introductie gaan we van 21.00u tot 22.00u in Sportfondsenbad Nijmegen-West ervaren hoe het is om onder water te zijn. Na deze kennismaking met de onderwaterwereld gaan we terug naar het clubhuis aan de Dennenstraat om af te sluiten met een korte rondleiding, kennis te maken met de gezelligheid van het duikteam tijdens een clubavond en een versnapering.

Wij hopen dat je na deze open avond super enthousiast bent geworden en graag lid wilt worden.

Zie ook: www.kaaiman.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen