Gratis rondleidingen Into the Black Hole in the kerstvakantie

Foto: Valkhof Museum

De kerstvakantie komt eraan en het Valkhof Museum nodigt je uit voor een sprong Into the Black Hole. Tijdens de vakantie kun je gratis rondleidingen door de tentoonstelling volgen.

Sluit aan bij een van de rondes (11.30, 13.30, 15.00) en leer meer over de wetenschap van zwarte gaten, de verhalen achter de kunstwerken of de rode draad van de tentoonstelling. Boek hier je gratis ticket.

Winkel van Tijd

Ook onze jongste museumbezoekers worden niet over het hoofd gezien. Kunstenaar Pavèl van Houten, tevens onze huidige Kunstluis, ontwikkelde voor hen de Winkel van Tijd. In deze winkel is tijd tastbaar. Zo tastbaar dat je er zelfs mee kan betalen. Je verdient ‘flutten met wachten, een soort betaalmiddel. Wachten bij een rood stoplicht, een overgaande telefoon of op een scooter. Verzamel flutten en koop het oudste of duurste object in de Winkel van Tijd.

Wanneer?

Datum: 26 december, 27 december, 28 december, 29 december, 2 januari, 3 januari, 4 januari, 5 januari, 13 februari, 14 februari, 15 februari, 16 februari, 20 februari, 21 februari, 22 februari en 23 februari
voor wie: kinderen van 5 t/m 12 jaar, toegang gratis.

 

gratis rondleidingen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen