Nijmegen Klinkt in de Stevenskerk op 24 februari

Foto: Rijno Boon/Sint Stevenskerk

Nijmegen Klinkt start op 24 februari samen met De Stevenskerk het project Nijmegen Klinkt @ Stevenkerk. Elke vierde zaterdag van de maand biedt de nieuw gerestaureerde Zuiderkapel van de Stevenskerk een stijlvol podium.

Dit podium is bedoeld voor Nijmegens toptalent uit de amateur en jong professionele sector.

Herdenking bombardement

24 februari, tijdens de week van de herdenking van het bombardement, wordt de serie geopend door Charles van Doornewaard en Hubert Hendriks die een bijzonder programma brengen met goede en foute songs, liederen met een verborgen betekenis en liederen die een grote rol hebben gespeeld tijdens de oorlog.

Zuiderkapel

Een groot aantal musici en ensembles die eerder deelnamen aan het jaarlijkse evenement Nijmegen Klinkt kunnen zich zo ook buiten het festival om door het jaar heen met een aantrekkelijk programma presenteren in de Zuiderkapel van de Stevenskerk. De programma’s zijn te vinden op www.nijmegenklinkt.nl en www.stevenskerk.nl/agenda

Artiesten ontmoeten

Professionals, semiprofessionals en gekwalificeerde amateurs uit Nijmegen en omgeving staan garant voor klinkende optredens in de sfeervolle zuiderkapel. Na het optreden is het mogelijk de artiesten te ontmoeten in de Droom in de Noorderkapel of om gewoon zelf even na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen