Verkoop ‘Beleef ABBA’ in Arnhem start op 21 maart

Foto:

De beste Abba Tributeband van Europa, A*Fever, komt naar Arnhem op 17 mei. Na het geweldige succes van ‘Beleef ABBA’, in oktober 2023, komt er een tweede editie.

En wat voor één. Het leukste ABBA feest van Nederland vindt plaats in een mega feesttent bij Rijnhal Arnhem.

Vijftig jaar ABBA

‘Beleef ABBA’  is alles wat je je als ABBA fan kunt wensen. 17 mei komen vijftig jaar ABBA hits voorbij in een avondvullend programma waarin je naar hartenlust mee kunt zingen met de grootste ABBA hits. In de mega feesttent naast de Rijnhal in Arnhem wacht een unieke totaalervaring met A*Fever en  de support acts Wipneus en Pim (fan van ABBA show) en Soultrain. Dat wordt het een heerlijke avond (mee) zingen en dansen.

A*Fever

A*Fever mag zich met recht de populairste tributeband van Nederland noemen met een uitpuilende agenda en optredens op grote festivals als Paaspop, de Zwarte Cross, een uitverkochte poppodium- en theatertour én twee uitverkochte jubileumshows in AFAS Live. Dit jaar sluiten ze zelfs af met een giga show in de Ziggodome.
A*Fever is ook bekend van het programma The Tribute, Battle of the Bands op SBS.

DJ’s Wipneus en Pim

Glitterclub helden DJ’s Wipneus en Pim lanceren de  hilarische ‘Fan Van Abba show’. Deze avond ligt de focus op een artiest waar we allemaal écht fan van zijn en het duo trapt af met een knaller. Trek je meest feestelijke kleding uit de kast en bereid je voor om helemaal los te gaan op jouw favoriete ABBA hits.

Soultrain

Kom bij binnenkomst direct in de feeststemming net Soultrain, het beroemde Arnhemse disco concept van oud discotheek eigenaresse Patricia Knijnenburg. Nog steeds trekt ze uitverkochte zalen. Soultrain staat voor dansen, zingen, en feesten op de lekkerste Soul en Disco uit de jaren ’70 en ’80.
En er is nog veel meer: Trek je mooiste outfit aan voor  de sing-along Abba en Abba Karaoke.

Praktische informatie

  • ‘Beleef ABBA’ vindt plaats op vrijdag 17 mei van 18.00-00.00 uur op Parkeerplaats evenemententerrein Rijnhal Arnhem, Olympus 1, 6832 EL Arnhem.
  • Kaarten vanaf €19,50 via www.beleefabba.nl (vanaf 21 maart 10.00 uur)
  • Interesse in een actie op maat? Stuur een mail naar [email protected].Beleef ABBA
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen