Groot onderhoud A15 tussen knooppunt Deil en Tiel-West van 14 juni – 6 juli

Foto: Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat voert groot onderhoud uit aan de A15 tussen knooppunt Deil en Tiel-West. In verband met de werkzaamheden wordt verkeer van vrijdag 14 juni tot zaterdag 6 juli geleid over versmalde rijstroken.

Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers in beide richtingen rekening te houden met vertraging en gebruik te maken van omleidingsroutes.

Doorstroming en veiligheid

Periodiek voert Rijkswaterstaat onderhoud uit aan de rijkswegen om de doorstroming en veiligheid te kunnen blijven garanderen. Door deze werkzaamheden uit te voeren, voorkomen we asfaltschades, herstelwerkzaamheden en extra hinder voor de weggebruiker. Het groot onderhoud aan de A15 bestaat uit het vervangen van asfaltverhardingen en het aanbrengen van markeringen en detectielussen.

Vertraging en adviesroutes

De werkzaamheden vinden plaats ter hoogte van de aansluiting Tiel-West van vrijdag 14 juni 05.00 uur tot zaterdag 6 juli 05.00 uur. Gedurende de werkzaamheden blijft het voor weggebruikers mogelijk gebruik te maken van de A15. De op- en afrit Tiel-West (32a en 32b) zijn afgesloten.

In westelijke richting zijn er in de gehele periode twee versmalde rijstroken beschikbaar.

Groot onderhoud

Van dinsdag 25 juni tot woensdag 3 juli wordt ook het verkeer in oostelijke richting over twee versmalde rijstroken geleid.

Groot onderhoud

Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers in beide richtingen rekening te houden met vertraging en adviseren op drukke momenten gebruik te maken van de aangegeven adviesroutes. Borden langs en boven de weg geven actuele reisinformatie over het volgen van de adviesroute.

Nachtafsluitingen 25, 26, 27 juni

Naast groot onderhoud, worden er reguliere werkzaamheden aan het asfalt uitgevoerd en wordt er onderhoud uitgevoerd aan het viaduct De Grote Brugse Grintweg. De A15 is in westelijke richting tussen Echteld en Tiel-West afgesloten op:

  • Maandag 25 juni 21.00 uur tot dinsdag 26 juni 05.00 uur
  • Dinsdag 26 juni 21.00 uur tot woensdag 27 juni 05.00 uur
  • Woensdag 27 juni 21.00 uur tot donderdag 28 juni 05.00 uur

Verkeer wordt omgeleid via de N323, de N322 en de A2. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met een extra reistijd tot 20 minuten. Borden langs en boven de weg geven de omleidingsroutes aan.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen