Bedrijven in Arnhem-Nijmegen trapten af voor Op De Fiets Challenge

01 okt , 19:48 Nieuws
fietsen werk pixabay 1920
Pixabay
Tot en met 10 november gaan bedrijven in de regio Arnhem-Nijmegen met elkaar de strijd aan tijdens de Op De Fiets Challenge.
Gedurende acht weken proberen bedrijven zoveel mogelijk medewerkers op de fiets naar het werk te krijgen, in een competitie met andere organisaties uit de regio. Het bedrijf dat het beste presteert, wint een geldprijs die vrij te besteden is.
Win-win voor bedrijven en medewerkers
Naast de eer en de bedrijfsprestatie, krijgen medewerkers een extra stimulans om mee te doen. Voor elke fietstocht van en naar het werk ontvangen zij namelijk een loterijticket. Hiermee maken ze elke week kans op prijzen ter waarde van €20,-. Dit maakt het niet alleen leuker, maar ook aantrekkelijker om vaker de fiets te pakken. Doe mee aan de Op De Fiets Challenge en fiets voor de winst.
Gratis e-bike of speedpedelec uitproberen
Als extra motivatie kunnen medewerkers twee weken lang gratis een e-bike of speedpedelec uitproberen. Ze reserveren eenvoudig een elektrische fiets naar keuze via een online platform en halen deze op bij een lokale fietsenwinkel. Dit biedt een laagdrempelige manier om de voordelen van elektrisch fietsen zelf te ervaren.
Aantrekkelijke kortingen bij aankoop van een e-bike
Medewerkers die na de proefperiode enthousiast zijn geworden over elektrisch fietsen, kunnen profiteren van een aantrekkelijke kortingsactie. Bij de aanschaf van een e-bike of speedpedelec ontvangen ze tot 100 euro korting, en voor fietsaccessoires kunnen ze tot €200,- korting krijgen. Een mooie kans om voordelig te investeren in duurzaam woon-werkverkeer.
Doe mee en fiets voor de winst
Met deze challenge wordt fietsen naar het werk extra aantrekkelijk gemaakt voor medewerkers en bedrijven in de regio Arnhem-Nijmegen. Niet alleen verbeter je de gezondheid en het welzijn van je medewerkers, maar je draagt ook bij aan een duurzamer milieu.
Nauwe samenwerking
De campagne Op De Fiets is een initiatief van Slim en Schoon Onderweg. In dit programma werken achttien gemeenten in de regio Arnhem-Nijmegen nauw samen met provincie Gelderland, Rijkswaterstaat; het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, het bedrijfsleven (VNO-NCW, werkgevers) en vervoerders.
Meer informatie
Meer informatie over de campagne Op De Fiets is te vinden op Slimschoononderweg