Nieuwe look voor Nijmegen Nieuws

22 jul , 17:46 Nieuws
waalklein 1
Nijmegen Nieuws heeft een nieuwe look. Een week geleden is onze website helemaal vernieuwd.
Achter de schermen is er hard gewerkt aan een compleet nieuwe website. Deze vernieuwing omvat niet alleen technische verbeteringen, maar ook een nieuw design. Daarnaast komt er na de zomervakantie ook een gloednieuwe Nijmegen Nieuws App beschikbaar, zodat je altijd en overal op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws.
Help mee
Vorige week is de nieuwe website online worden gezet. Ondanks uitgebreide testen kan het voorkomen dat er nog kleine foutjes opduiken. Jouw hulp is daarbij onmisbaar! Mocht je een iets raars tegenkomen, laat het ons dan weten door een mailtje te sturen naar [email protected] . Probeer de fout zo duidelijke mogelijk te omschrijven en vermeld ook je besturingssysteem en browser. Lukt het om een screenshot erbij te doen, dan zou dat helemaal fantastisch zijn! Zo kunnen wij eventuele fouten doorgeven aan onze IT-ers die het probleem hopelijk snel kunnen verhelpen.
Niet alleen bij Nijmegen  Nieuws
Nijmegen Nieuws.nl is onderdeel van nieuws.nl. Daar werken lokale redacties dagelijks om 110 gemeentes te voorzien van het lokale nieuws, net zoals wij. Al deze sites gaan mee in de  vernieuwing. Je begrijpt, dat dat een grote operatie is, met heel wat voeten in de aarde.
Nieuwsbrief
Heb je een abonnement op onze wekelijkse en/of dagelijkse nieuwsbrief, dan moet je die even missen. Door de overgang naar het nieuwe systeem kan de nieuwsbrief tijdelijk niet verzonden worden. Excuus voor het ongemak. Zodra ook dit in orde is komt de nieuwsbrief weer naar je toe.
Contact
Staat het nieuws over jou organisatie, sportvereniging of evenement nog niet op onze site? Neem contact met ons op via [email protected] of stuur daar een persbericht naar toe.
Adverteren
Ook adverteren op Nijmegen Nieuws is interessant. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Interesse? Neem contact op met Chatura Pijs via email: [email protected] of bel 06-41307232.