Veel NEC-fans ondanks kampioenschap boos op club

Foto: Willemijn Hoogveld

Er zijn een hoop NEC-fans die niet tevreden zijn met de huidige stand van zaken. Ja, NEC is kampioen geworden, maar het is nog altijd onduidelijk wat er met het Goffertstadion gaat gebeuren, en bovendien is het maar afwachten hoeveel spelers weg moeten na de zomer. En dan werden er opeens hekken rondom de Wedren gezet voor de huldiging. Nijmegen.nieuws.nl zette de reacties van een aantal boze fans onder elkaar.

  • Frank Vervuurt: “De club waar ik vroeger verliefd op werd is nu een commercieel gedrocht geworden. Door angst, de braafste jongens en regeltjes gedreven. Gisteravond op het veld was ook al een trieste viering. Andere supporters die zingen, schaam je kapot en eigen vaste supporters die blij zijn uitfluiten. Spelers die bij de hoofdtribune blijven die de rest van het jaar leeg was. Geen feest vieren met de echte supporters. Vuurwerk, maar niet voor de Hazenkamp. Een podium met de rug naar de vaste supporters. Vreselijke domper. Nu de huldiging in deze kooi! Rot op. N.E.C. is een club zonder hart aan het worden, Nijmegen ontwaardig. Gelukkig is er 1 uitzondering: Leiwa is een held.”
  • Rutger Schipperheyn: “Huldiging met openbaar karakter… Bart van Ingen met al je mooie fabeltjes, burgemeester en heel het bestuur ga je heel diep schamen. Had gehoopt op een leuke middag met mijn zoontje van 4, maar blijf lekker thuis. Zien jullie het al voor je? Met een kindje van 4 anderhalf uur wachten tot je gefouilleerd wordt en de gevangenis in mag.Wederom erg goed over nagedacht en een hele klantvriendelijke actie. En als het uit de hand loopt natuurlijk niet de hand in eigen boezem steken maar gelijk met het vingertje naar de supporters wijzen. Jullie leren het nooit!”
  • Angelo van den Bos: “Kunnen we de naam ‘Huldiging NEC’ niet veranderen in ‘Prison Break’ of ‘Achter gesloten deuren’? Pff, wat een triest zooitje weer!”

Toen burgemeester Hubert Bruls het podium beklom werd hij massaal uitgejoeld. Dat zorgde voor een ongemakkelijk moment, dat Bart van Ingen probeerde weg te lachen. De burgemeester heeft hier nog geen commentaar op geleverd.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen